trött...

I går cyklade jag till kolsva 1,4 mil alldeles själv men det gick!
Jag kom hem till Emelie och vi drog in till köping och köpte käk, senare pluggade vi ända fram till kl 2, fast vi blev inte ens klara det var riktigt jobbigt men en bit kom vi iaf! :)
Sen idag var det cykel dag i skolan och vi cyklade se så där 3-4 mil i sol, spöregn, hagel men det funka.
Jag och Amanda badade, fyfan det var kallt men det funka kul som fan vare!, första gången för iår oxå de ni ;) Sen när jag kom hem tog jag det lungt frös ihjäl och var sjukt trött har ju somsakt bara fått 5timmars sömn men det får man ta!
Sen runt halv fyra drog jag och mamma in till köping och jag köpte vita JW ridbyxor sen åktevi till arboga där jag köpte MH ridskor lycklig tjej som har allt hon behöver tills på lördag! ;)
När jag kom hem var det fullrulle ut till stallet mocka och fixa sen blev det ett kort dressyr pass, ribban var fin stundtals väldigt spänd och stel men det får man ta, så fort jag slappnade av och var överdrivet mjuk i handen blev hon bara finare och finare!
I morgon blir det ev. ett till dressyrpass ska verkligen trimma henne så vi verkligen kommer igång!
Nej nu kan jag inte sitta och snacka mer måste gå och fixa maten, ha det bra!
// Elisabeth Gustavsson




 
Bild bevis på att vi bada! ;)

Kanske dax att börja blogga igen?

Bloggen har legat nere nu väldigt länge, men jag funderar på att börja blogga igen!
Men ge förslag på vad ni vill läsa för jag har fruktansvärt med dåliga ideer.
Men iaf mitt liv rullar på och ribban mår bra, det är faktiskt inte fel på henne, vi kollade upp henne i strömsholm den 11/5-2011 men det var inga fel men jag ska rida henne på muskel avslappnande för hon är som sakt väldigt nervös av sig och spänner sig lätt.
Men nu ska jag börja rida mer seröst och bara träna och komma ut på massa tävlingar men det finns så myckat annat som har tagit upp tiden den senaste tiden, det är mycket i skolan och det är bara två veckor kvar och bland dom vikigaste i mitt liv så jag ska verkligen orka mig igenom detta och få betyg ialla ämnen.
Sen har jag vart mycket i köping och träffat trevligt folk och jag hinner verkligen inte allt men nu ska jag bara tänka på skolan och självklart ribban!
Idag ska jag ta det lungt hemma hos mamma i sörby, sen ska jag hem och rida ribban första gången på rakt gummi bett, hoppas det funkar bra och att hon trivs på det, sen ska jag cykla till kolsva för att plugga stenhårt med emelie sen i morgon är det cykel dag, hoppas på fint väder så man kanske kan bli lite brun? ;)
Sen efter skolan ska jag och mamma åka till cicci och köpa hästgrejer, jippie!
Jag måste köpa vita JW ridbyxor, en blå/ svart tröja och rid skor!
Ska även prova lite hjälmar, fyller den 24 och får hoppas att det kan ligga en hjälm i paketet! ;) nej nu ska jag gå och bada i våra jacuzzi!
Vi hörs!




får hoppas på att det blir denna tröja!



vilken hjälm är snyggast? funderar skarpt på den sista(:

RSS 2.0